Talopaketit

Rakennuspalvelu Holappa rakentaa yksilöllisiä ja huolella tehtyjä koteja avaimet käteen tai viittä vaille valmis -periaatteella. Kodit suunnitellaan alusta alkaen asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi yhdessä talosuunnittelijan ja arkkitehdin kanssa. Yritys huolehtii täysin kaikista rakennusprojektin vaiheista, paperitöistä viimeiseen listaan.

Talon on tärkeää olla käytännöllinen, huoleton ja asumiskustannuksiltaan järkevä. Se voi silti olla tyylikäs, ainutlaatuinen ja lämmin. Rakennuspalvelu Holappa tekee juuri sellaisia koteja.

 

Hirsitalot ja vapaa-ajan asunnot
Rakennuspalvelu Holappa on hirsirakentamisen ammattilainen. Perinteikäs hirsi on erinomainen valinta nykyaikaisenkin kodin rakennusmateriaaliksi. Siitä valmistetut kodit täyttävät helposti nykyisetkin energiavaatimukset. Huolella hirrestä rakennetut talot ovat pitkä-ikäisiä ja huolettomia. Ja mikä parasta, hirsitalo tarjoaa terveen asumisympäristön ja ainutlaatuisen tunnelman.

Hirsitalon suunnittelu käynnistyy käyttötarkoituksen, tarpeiden ja toiveiden kartoittamisella. Myös rakennuksen koko, muoto ja sijainti vaikuttavat muun muassa siihen, millainen hirsi rakennukseen kannattaa valita. Rakennuspalvelu Holapalla on tarjolla oikeanlaiset hirsimateriaalit jokaiseen taloon. Ammattitaitoinen suunnittelu ja toteutus takaavat sen, ettei hirsitalossakaan tarvitse tinkiä tyylikkyydestä tai käytännöllisyydestä.

Rakennuspalvelu Holapan erityisosaamista ovat pohjoisen sääolosuhteisiin ja maisemaan sopivat hirsirunkoiset vapaa-ajan asunnot.

pystytysvaiheet

 

Massiivihirsiprofiilit

 Hirsirunkoinen vapaa-ajan-asunto valmistumassa

 

Muut rakenneratkaisut

Rakennuspalvelu Holappa tekee koteja myös niin sanotusti pitkästä tavarasta Ekovilla-eristysratkaisuilla.

talo1

 

Rakennuspalvelu Holappa tekee kotisi helposti yhdellä sopimuksella. Ota rohkeasti yhteyttä! Sen jälkeen kotisi valmistuu seuraavien vaiheiden kautta:

- talon pohjaratkaisun suunnittelu
- toimitussisällön räätälöiminen sopivaksi. Katso esimerkki toimitussisällöstä!
- tarjouksen laskenta sekä kokonaiskustannusarvion tekeminen
- urakkasopimuksen tekeminen
- rakennuslupakuvien toimitus sekä rakennesuunnittelu
- hankkeen läpivienti sovittujen aikataulujen mukaisesti
- talon luovutus
- vuositarkastuksen tekeminen vuoden kuluttua muuttopäivästä

 

kuva2