Tapahtumat

esittelykohde
Taloesittely 18.3.2017 kello 10 – 15

Aitoa ja yksilöllistä laaturakentamista asiakkaan toiveiden mukaan. Kohteena parvellinen 96m2 vapaa-ajan asunto, joka on rakennettu luonnollisin, ekologisin ja turvallisin rakentein. Keittiössä laadukkaat Puustellin kalusteet.

Tervetuloa tutustumaan! Talon esittely 18.3.2017 kello 10-15. Osoite on Kainupolku 5, Sotkamo. Kartta ajo-opasteeksi sivun alalaidassa.

 

 

Ekovilla-seinäräkenteen esittelytilaisuus 25.11.2016 klo 10-14

Ekovilla-tuotteet on valmistettu puukuidusta, joka onluonnollinen, ekologinen ja turvallinen materiaali nykyaikaisten talojen eristämiseen. Ekovillan hengittävillä tuulensuojalevyillä, lämmöneristeellä ja ilmansululla puurunkoiseen taloon saadaan ainutlaatuinen seinärakenne, joka eristää erittäin hyvin, mutta on samalla täysin hengittävä eli kosteutta tasaava. Koko seinärakenne on siis samasta raaka-aineesta, puusta tehtyä, eikä ylimääräistä muovia tarvita. Periaate on sama kuin hirsirakenteessa, mutta Ekovilla-seinärakenteella on omat etunsa. Tutustu lisää ekovilla.com tai tule tutustumaan esittelyymme.
ekovillan-logo

Esittelemme Ekovilla-seinärakennetta rakenteilla olevassa ainutlaatuisessa vapaa ajan asunnossa perjantaina 25.11.2016 kello 10-14. Paikalla myös Ekovillan asiantuntija. Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan turvalliseeen ja terveelliseen seinärakenteeseen!

Osoite Kainupolku 5, Sotkamo. Opastus Sotkamo-Vuokatti -tieltä.